pixelfacebook
img_noticia

GR-92: platges, natura i senderisme

19 Abril, 2016

T’agrada el senderisme? Si ets un amant de la natura i de l’esport, no et pots perdre la costa de l’Ametlla de Mar a peu. A través de les nostres costes hi transcorre el GR- 92, en la etapa 28 i en la 29.

I si vols gaudir-les en família i/o amics, no et pots perdre les activitats “Descobreix l’Ametlla natural”, en què cada primer diumenge de mes s’organitza una excursió per a descobrir els paratges naturals de les nostres costes.

Activitat oberta a tothom, té una durada de 2 hores (d’11.00h a 13.00h) i un preu de 8€ pels adults i 5€ pels nens majors de 6 anys.

El pròxim diumenge 1 de maig la sortida serà al Cap de l’Illot.

Ara bé, si voleu gaudir a fons del GR-92 i conèixer la flora i fauna pròpia de la zona, descobrireu una costa de penya-segats amb desnivells suaus, sempre en primera línia de costa i prenent el camí de ronda.

Al voltant de l’Ametlla de Mar hi trobem la etapa 28 i la 29.

Etapa 28: Hospitalet de l’Infant – Ametlla de Mar.

Aquesta etapa es divideix en dues fases, de l’Hospitalet a l’Almadrava i de l’Almadrava a l’Ametlla de Mar.

La etapa 29 transcorre de l’Ametlla de Mar i l’Ampolla, i és una etapa obligatòria per a tots aquells amants del GR-92 i dels paisatges típicament mediterranis. En aquesta etapa es passa per multitud de platges i cales.

La millor opció per a fer esport alhora que descobreixes els racons més desconeguts de les platges més boniques de l’Ametlla de Mar. 

© 2018 Desenvolupament web per EBS Internet | Disseny gràfic per Up2you