pixelfacebook
img_noticia

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Vermella

26 Abril, 2016

Els restaurants de l’Ametlla de Mar retran homenatge a aquest peix amb l’elaboració de les receptes més tradicionals i les més innovadores de la cuina dins del marc de la V Ruta gastronòmica de la tonyina roja del mediterrani, on el punt àlgid tindrà lloc el cap de setmana del 30 abril i 1 de maig al port nàutic de la població. Sona suculent oi?

Doncs us expliquem una mica millor totes les propietats de la tonyina vermella. En destaca la seva presència d’àcids grassos omega3, minerals, vitamines a més a més, gran font de proteïnes. És un aliment òptim per a esportistes i infants.

La carn de la tonyina vermella és molt apreciada gastronòmicament i l’Ametlla de Mar és una de les flotes pesqueres per excel·lència d’aquest peix al mediterrani.

Si tens ganes de degustar la tonyina de les nostres costes, les Jornades gastronòmiques comencen el pròxim divendres 29 d’abril fins al 16 de maig amb nombrosos esdeveniment entorn a aquest peix. I si tens ganes de degustar una autèntica recepta, a El Nostre Càntir et podem preparar un plat de tonyina vermella que et farà perdre els sentits!

© 2018 Desenvolupament web per EBS Internet | Disseny gràfic per Up2you