pixelfacebook
img_noticia

Tendències rurals 2016

19 Maig, 2016

El turisme rural s’ha convertit en la millor formula contra l’estrès i les grans ciutats però això no és suficient per al client, ja que aquest és molt exigent sino que busca una perfecta combinació entre camp o muntanya i totes les comoditats. Com saber quina és la casa de turisme rural ideal? Molt senzill, aquella que al client li agradaria tenir-la com una segona residència.

Què ha de tenir la casa rural ideal?

Sense cap mena de dubte, una casa amb jardí, barbacoa i piscina té molts punts de partida ja guanyats, especialment a l’estiu. Si sumem un espai per al relax tipus spa i altres divertiments com un futbolí, sala de jocs, gronxadors i zona de jocs per als nens, estem davant d’una casa top.

No podem oblidar la llar de foc per als mesos freds en què l’encant recau en contemplar l’entorn mentre ens relaxem i gaudim de l’interior de la casa.

I pel que fa la comunicació, avui en dia es dóna per suposat que tota casa rural ha de comptar amb una bona xarxa de wifi per a poder compartir amb el món com estem gaudint. A més a més, de televisió i DVD per assegurar entreteniment als hostes.

Un altre aspecte molt valorat, i que cada cop adopta més força és la possibilitat que les nostres mascotes ens acompanyin en les escapades rurals.

La experiència rural perfecta és aquella amb la que tots somniem per a trencar en el nostre dia a dia, on per uns dies vivim en un entorn rural i un ritme totalment aliè a la nostra vida.

En El Nostre Càntir comptem amb totes aquestes prestacions per a què la teva estància sigui de somni, a més a més t’oferim la possibilitat d’alimentar els nostres aliments, plantar a l’hort i conèixer les tradicions d’antany de la zona.

© 2018 Desenvolupament web per EBS Internet | Disseny gràfic per Up2you