pixelfacebook
img_noticia

Les nostres platges i cales

08 Juliol, 2016

L’amplia oferta de platges de l’Ametlla s’adapta a totes les necessitats. Què busques? Una petita cala sense gent...la tenim...Una platja per poder banyar-te amb el teu gos...la tenim. Platges amb accés per a persones amb mobilitat reduïda, també. 


-    Platges amb bandera blava: la categoria de bandera blava otorga la garantia de serveis i qualitat mediambiental. Les platges que compten amb la bandera blava són: cala Calafató, cala Forn, platja de l’Alguer, platja de Pixa-Vaques i platja de Sant Jordi. 
-    Platges verges: la categoria de platges verges l’atorga “Ecologistes en Acció” i es valoren característiques mediambientals de les platges on la presencia humana és gairebé nul•la. Visita les nostres cales i platges verges: cala Llenya, caleta de Punta de l’Àliga, platja de l’Estany Podrit, platja de l’Illot, platja de Port Olivet, platja de Santes Creus i platja del Torrent del Pi.
-    Platges nudistes: a l’Ametlla de Mar també comptem amb platges nudistes per als amants de la natura i els practicants del nudisme. La platja del Torrent del Pi és una platja de pedra accessible amb cotxe i caminant. A més, hi ha neteja diària.
-    Platges per a mascotes: si durant les teves mascotes la teva fidel mascota no t’abandona, no et preocupis, també podrà gaudir de la platja. A cala Bon Caponet, són benvinguts els gossos a més, hi trobaràs dutxes per a ells. Accessible a peu i en cotxe. La cala del cementiri també és apta per a mascotes.
-    Platja de pedres: si t’agraden les platges autèntiques amb paisatges més abruptes i de pedra, no et pots perdre les següents platges i cales: cala Bon Caponet, cala de l’Àliga, cala de les Ampolles, cala Llenya, cala Llobeta, cala Mosques, caleta de Punta del Áliga, platja de l’Estany Gras, platja de l’Estany Podrit, platja de l’Illot, platja de Port Olivet, platja de Santes Creus, platja de Xelín i la platja de Torrent del Pi.
-    Platja d’accés a minusvàlids: a la platja de l’Alguer, la platja de Pixa-vaques i la platja de Sant Jordi hi trobaràs un perfecte accés per a persones minusvàlides o amb mobilitat reduïda.
-    Platges amb posidònia: la posidònia és una alga que indica l’excel•lent qualitat de l’aigua marítima de les nostres platges, per això és molt freqüent trobar-les a: platja Xelín, platja de l’Estany Tort, cala Mosques i cala Ambrosia. 

 

© 2018 Desenvolupament web per EBS Internet | Disseny gràfic per Up2you