pixelfacebook
img_noticia

Dia Mundial del Turisme

27 Setembre, 2016

Avui, en motiu del Dia Mundial del Turisme, us expliquem els beneficis de viatjar. Des de El Nostre Càntir animem a descobrir llocs i llocs, com Ametlla de Mar, el nostre poblet.

Viatjar és una activitat molt beneficiosa, tant per a la nostra ment com per al nostre cos. I avui en dia, ha deixat de ser un luxe a l'abast de pocs. Avui en dia, viatjar és molt més assequible.
Quan viatgem tot el nostre cos s'activa, i trenquem amb la rutina diària. Encara que el viatge planejat sigui passar una setmana a la platja, nedar i caminar per la vora del mar seran activitats molt més plaents i físiques que aquesta 8h. davant d'un ordinador.

Viatjar és sinònim de desconnexió, tret que viatges per negocis. Canviar la teva rutina és molt positiu per a la teva ment. I encara que els teus viatges estiguin plens d'activitats, visites, cultura, esport, etc. el canvi d'escenari renova la nostra ment.

Viatjar és una forma de empapar de la cultura i la història d'un país, és una forma d'aprendre en primera persona amb les vivències que adquirim. Però el benefici més important de viatjar, creiem que és el desenvolupament personal que pot arribar a suposar. Especialment quan viatgem a països totalment diferents a nosaltres, amb idiomes diferents, cultures diferents i una vida totalment diferent. Quan deixes enrere els teus comoditats diàries, quan veus les realitats de molts punts del món. Viatjar és realment valuós quan es remouen coses per dins i creixem una mica més com a persones.

© 2018 Desenvolupament web per EBS Internet | Disseny gràfic per Up2you