pixelfacebook
img_noticia

Els 10 destins de 2016

25 Febrer, 2016

1. Botswana

Aquest 2016, Botswana celebra el seu 50è aniversari de la independència. Aquest país té la democràcia multi partidista més llarga del continent, una política social i progressista, índexs mínims de corrupció, una industria turística saludable i cultivada. A més a més, d’una economia creixent. Botswana ofereix experiències que et canviaran la vida, tant per la seva natura com pel seu art rupestre mil·lenari.

2. Japó

El país nipó és el lloc ideal per a viure una experiència com mai abans havies viscut. Les seves ciutats semblen extretes del futur, torres de metall i cristall, trens d’alta velocitat, etc. El món campestre també proposa una oferta eclèctica. I no podem oblidar-nos de la tradició dels temples.

3. Estats Units

EE.UU és molt més que grans metròpolis, els seus imponents parcs nacionals com Yosemite, Yellowstone, Brandlands, Zion ofereixen impressionants paisatges que no us podeu perdre.

4. Palaos

Palaos és un dels destins de busseig més impressionants del món. Aquest llunyà arxipèlag del Pacífic protegeix el seu territori com el seu be més preuat. Si viatges a Palaos no podràs oblidar els seus peixos, coral, i tota la fauna que hi habita.

5. Letònia

Letònia és una petita joia bàltica que ofereix tradicions en estat pur mentre els seus majestuosos castells i mansions amagades al bosc, et roben l’ànima. Riga, la seva capital, s’ha convertit en la ciutat europea de la cultura a l’hora que s’ha modernitzat i millorat les seves infraestructures per a una població que va en augment.

6. Australia

Degut a la baixada del petroli i a les divises flanquejades, l’any 2016 podria esdevenir un gran any per a visitar aquest país. Austràlia ofereix molt per a veure: la Gran Barrera de Coral, la Reserva Natural de Tasmania. És un bon moment per a emprendre un viatge per carretera per aquest país.

7. Polonia

Les ciutats menys conegudes d’aquest país són la gran promesa turística, com Breslavia que aquest any será Capital Europea de la Cultura. Les noves rutes aèries a Szczecin, Katowice, Gdansk y Cracovia posicionen a Polònia com un destí a l’alça. A més a més per aquest any s’espera la visita del Papa a Polònia.

8. Uruguay

Petit país pel que fa al seu tamany, però enorme pel que fa a calma, hospitalitat i carisma. Uruguay presenta una gran estabilitat política gràcies a un bon govern i prosperitat per a la seva població. Motiu pel qual, se’l coneix com la Suïssa d’Amèrica. La seva capital, Montevideo compta amb una rica vida nocturna al costat del mar i la Punta de l’Est.

9. Groenlàndia

Groenlàndia presenta la població més baixa del món però la experiència és única i irrepetible. Pots veure brillar el sol a mitjanit entre glaciars, navegar entre balenes i fer un recorregut amb trineu o bé, gaudir de les aurores boreals. A més a més, al març de 2016 Groenlàndia acollirà els Jocs d’Hivern de l’Àrtic.

10. Fiji

Bussejar, navegar, pescar, esports extrems són moltes de les activitats que ofereix aquest petit paradís tropical. Nadi, el principal aeroport de les Fiji ha millorat les seves infraestructures per a que els viatgers tan sols hagin de preocupar-se del relax i del gaudi dels meravellosos paisatges. 

© 2018 Desenvolupament web per EBS Internet | Disseny gràfic per Up2you