pixelfacebook
img_noticia

Terres de l'Ebre

16 Març, 2016

La història de les Terres de l’Ebre està molt vinculada al riu Ebre i està composta per les comarques meridionals; el Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.

Disposa de tantes opcions com es vulguin imaginar, ric patrimoni cultural i històric, paisatges de gran vellesa natural per poder fer tot tipus d’activitats a l’aire lliure, gastronomia típica mediterrània, una àmplia oferta d’oci, zones de tradició vinícola i una gran varietat de festes populars.

Uns dels principals atractius turístics de les Terres de l’Ebre són el parc natural del Delta de l’Ebre i la reserva natural dels Ports. Un paradís pels amants de la natura on es poden practicar moltes activitats a l’aire lliure. El litoral aplega platges espaioses de sorra fina i aigües poc profundes.

Un altre reclam turístic són les pintures rupestres d’Ulldecona, declarades Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. El cultiu d’arròs, les diferents varietats de peix i marisc locals i el cultiu d’hortalisses i fruites fan que les Terres de l’Ebre comptin amb una àmplia riquesa gastronòmica. Podem presenciar també moltes festes d’interès turístiques, com és la festivitat de Sant Antoni, declarada festa cultural d’interès nacional.

A l’Ametlla de Mar comença tot, un indret ideal per iniciar el camí cap a les Terres de l’Ebre. 

© 2018 Desenvolupament web per EBS Internet | Disseny gràfic per Up2you